Friday, 7 December 2012

I miss her a lot




hey !

long time no see .
okay, this time i want to share to you all about my one and only sister.


okay, here we go !
now she's studying at Uitm Shah Alam .
if she read this entry, i want her to know that i miss her a lot.
sis, take care okay . i miss you sis , i love you sis . please take care of yourself . i will always pray for you, sis . i miss you so much . study smart kay, sis . sis,
IMISSYOUIMISSYOUIMISSYOUIMISSYOUIMISSYOUIMISSYOUIMISSYOUIMISSYOU IMISSYOUSOSTRONG :'(

Tuesday, 5 June 2012

Ceritera Cutiku




                                                                                                                                                                     
Hai. Apa khabar?
Bestnya sape yang pergi bercuti tu kan. Aku bercuti dekat rumah je. Aku nak share something kat korang. Selalunye bile cuti sekolah ni kan cikgu ade bagi homework. Aku ade lah beberapa subjek yang dah siap. Yang lain tu, belum lagi. Aku pening macam mana nak buat satu homework tu. Aku pun sebenarnya duduk dekat rumah ni, online memanjang.
Bukannya nak buat homework. Huhu .



 
 

Monday, 28 May 2012

Pabila bosan melanda





 
Hai.
Lama tak update. Tak ada idea nak update apa. Selalu update kat facebook je. Itupun entah diorang suka ke tak, aku tak tahu. Ye la. Kalau aku update yang bukan-bukan, nanti korang tak suka pulak kan ? Sorry lah kalau korang terasa apa-apa. Kisah aku ? HAHA .

Cuti sekolah ni korang keluar holiday tak ? Aku ada lah jugak berjalan . Itupun sebab ada kenduri sedara . Kalau tak, tak berjalanlah aku.



  

 


                                                                                                                                                                                                                                                       

Saturday, 11 February 2012

Sampai terbawak ke mimpi


Holla. 
Rasanya korang dah baca tajuk atas tu kan. Aku buat tajuk macam tu sebab aku rindu sangat-sangat kat kawan aku yang sorang ni. Dah lama gila aku tak jumpa dia. Dia masuk asrama kat Gopeng. Dia ni jenis orang yang pandai, smart, lawa, memahami, baik.
Dia dah lah takda facebook and twitter. Kalau ada, takdalah aku rindu dia sampai terbawak-bawak ke mimpi. Entah bila lah aku dapat jumpa dia. Selamatlah aku ada number mak dia. Dia takda handphone. Mak dia tak bagi dia pakai handphone. Patutlah pun dia pandai. Untung dia. Dapat masuk asrama dengan kakak dia. Kalau ada apa-apa boleh tanya or bagitahu kakak dia. Kiranya, rezeki dialah tu.






                                                                 

Friday, 27 January 2012

Penat



Sorry la lama tak update. Busy sikit. Busy hias blog. Ni pun baru separuh siap. Ada lagi yang nak dimasukkan. Untung ada orang nak ajar. Selamat kenal. 
Thanks a lot, dik.  I'm very appreciate it. Thanks so much. Aku dah tak tahu nak cakap apa lagi kat dia. Btw, budak tu UPSR candidate. Kepada budak tu :
*akak harap adik dapat keputusan yang cemerlang. Belajar rajin-rajin. Nanti boleh kejar impian adik. Thanks a lot, dik*