Monday, 28 May 2012

Pabila bosan melanda





 
Hai.
Lama tak update. Tak ada idea nak update apa. Selalu update kat facebook je. Itupun entah diorang suka ke tak, aku tak tahu. Ye la. Kalau aku update yang bukan-bukan, nanti korang tak suka pulak kan ? Sorry lah kalau korang terasa apa-apa. Kisah aku ? HAHA .

Cuti sekolah ni korang keluar holiday tak ? Aku ada lah jugak berjalan . Itupun sebab ada kenduri sedara . Kalau tak, tak berjalanlah aku.