Friday, 17 October 2014

99's




Hey. Lama tak update. Hee :D Yayyyyyyyyy. PT3 dah habis. Lega sikit. Cuma tunggu result je. Ni saje nak share. Bukan tips ke or whatever. Ni time aku jawab paper. First day paper BM and Math, bolehlahh. Second day, paper English and Science. Time buat Science, fulamak soalan. And that time aku rasa macam tengah buat PISA. Man, mencabar siot. Nak kena lukis gas apebenda entah. On that paper, aku tulis guna pensil tak dapat A or B takpe, asalkan lulus. Yelah, siapa yang nak fail kan. Haha. Then aku padam laa. Takkan nak biarkan, cari masalah namanya. Then the last day paper KH and Agama. Paper KH like erghh. Paper Agama, banyak soalan KBAT. Tapi Alhamdulillah, boleh jawab. Selamat ustazah ada ajar macam mana nak buat soalan KBAT. Thanks to her. PT3 dah habis, PBS pulak belum habis. Hmm .

Sunday, 2 February 2014

Selamat Tahun Baru !


Dah lama ceq tak update post. Dah berhabuk kata orang. Ni ceq nak wish kat hampa Happy New Year. Ceq tau dah lambat. Tapi ceq peduli apa. Asal ceq gembira. Hehe. Hampa semua apa khabaq ? Baik kaa ? Harap hampa sihat la noh ? Amin. Ceq tak berapa sihat ni. Selesemanya aih, bila nak hilang pun ceq tak tau. Lagu mana la nanti kan ? Lantak la aih. Doakan la semoga ceq sihat sejahtera. Amin. Ceq dok cakap loghat Penang ni pasai semalam ceq pi Penang. Tapi tak lama la, tak sampai sehari pun. *Eleh, pi Penang tak sampai sehari pun beriya nak cakap loghat Penang* Eh ? Awat ? Hampa cemburu ka ? Ceq tak kisah la aih. Hampa kutuk ceq, ceq dapat pahala. Hampa nak pahala hampa dapat kat ceq ? Pikir la sendiri. Muhasabah diri. Tu diaa ceq bagi nasihat percuma, tak payah bayaq apa-apa.