Sunday, 2 February 2014

Selamat Tahun Baru !


Dah lama ceq tak update post. Dah berhabuk kata orang. Ni ceq nak wish kat hampa Happy New Year. Ceq tau dah lambat. Tapi ceq peduli apa. Asal ceq gembira. Hehe. Hampa semua apa khabaq ? Baik kaa ? Harap hampa sihat la noh ? Amin. Ceq tak berapa sihat ni. Selesemanya aih, bila nak hilang pun ceq tak tau. Lagu mana la nanti kan ? Lantak la aih. Doakan la semoga ceq sihat sejahtera. Amin. Ceq dok cakap loghat Penang ni pasai semalam ceq pi Penang. Tapi tak lama la, tak sampai sehari pun. *Eleh, pi Penang tak sampai sehari pun beriya nak cakap loghat Penang* Eh ? Awat ? Hampa cemburu ka ? Ceq tak kisah la aih. Hampa kutuk ceq, ceq dapat pahala. Hampa nak pahala hampa dapat kat ceq ? Pikir la sendiri. Muhasabah diri. Tu diaa ceq bagi nasihat percuma, tak payah bayaq apa-apa.