Friday, 17 October 2014

99's




Hey. Lama tak update. Hee :D Yayyyyyyyyy. PT3 dah habis. Lega sikit. Cuma tunggu result je. Ni saje nak share. Bukan tips ke or whatever. Ni time aku jawab paper. First day paper BM and Math, bolehlahh. Second day, paper English and Science. Time buat Science, fulamak soalan. And that time aku rasa macam tengah buat PISA. Man, mencabar siot. Nak kena lukis gas apebenda entah. On that paper, aku tulis guna pensil tak dapat A or B takpe, asalkan lulus. Yelah, siapa yang nak fail kan. Haha. Then aku padam laa. Takkan nak biarkan, cari masalah namanya. Then the last day paper KH and Agama. Paper KH like erghh. Paper Agama, banyak soalan KBAT. Tapi Alhamdulillah, boleh jawab. Selamat ustazah ada ajar macam mana nak buat soalan KBAT. Thanks to her. PT3 dah habis, PBS pulak belum habis. Hmm .