Wednesday, 1 February 2017

Carnival Day



Okay as I promised, here the post about Carnival Day. Sorry for the late post. I was busy. Sebelum bulan 7 haritu, semua kelas dah order baju kelas untuk pakai time hari karnival tu. Time tu ada konflik sikit la pasal almost semua kelas sama colour which is maroon. Especially form5 la, pasal ada tiga kelas je yg warna lain, yang lagi tiga tu semua sama colour. Dah settle pasal baju, pasal pengetua pulak. Bukan apa, takut pengetua tak bagi pakai baju tu. Lepas tu kitorang dengar cikgu kaunseling which is the main character for this carnival day yang the class t-shirt is allowed. yayyyyy. Next, kitorang discuss sape yg nak jual apa, berapa ringgit and semua tu lah. Pastu agihkan kerja. okay, on the highlight day which is 31st of July. Of course la kena datang awal kan. Kau nak jual apa kalau datang lambat. Aku sampai dalam pukul 6.40 macam tu la. Pastu aku pergi la kat badminton court, aku tengok sorang dua je yang baru datang. Pastu aku ajak member aku gi rumah member lagi sorang, kot nak tolong apa-apa la kan. Dia tu nak sangat naik moto so aku offer la dia. Pastu dalam pukul 7.15 macam tu la kot, kitorang masuk surau untuk prepare semua. Nanti eh sambung, aku tengah malas nak taip. Lagipun ada hal. Daa. Thanks for reading.

No comments:

Post a Comment